Novosti i edukacije

Eudravigilance radionica - Prijavljivanje sigurnosnih izvješća o pojedinačnom slučaju (ICSR) u elektroničkom obliku na području Europskog ekonomskog prostora

03.05.2013.

U Zagrebu će se, od 26. do 28. lipnja. 2013. godine, održati EudraVigilance radionica o prijavljivanju sigurnosnih izvješća o pojedinačnom slučaju (ICSR) u elektroničkom obliku na području Europskog ekonomskog prostora pod nazivom "Electronic Reporting of ICSRs in the EEA", u organizaciji udruge Drug Information Association (DIA) i Europske agencije za lijekove (EMA).

Radionica je namijenjena korisnicima sustava EudraVigilance i svima zainteresiranima za njegovo korištenje. Na radionicu se može prijaviti jedan ili više predstavnika iste tvrtke a koji će nakon završenog tečaja biti kvalificirani za internu edukaciju ostalih djelatnika unutar tvrtke. Na kraju radionice održat će se provjera stečenih znanja. Uspješnim sudionicima bit će dodijeljena potvrda o završenom tečaju te će im biti omogućeno prijavljivanje ICSR-a EMA-i i/ili nadležnim nacionalnim tijelima putem sustava EudraVigilance.

Ova radionica je jedini program osposobljavanja koji priznaje Europska agencija za lijekove. HALMED je sustav EudraVigilance implementirao u ožujku 2010. godine.

Detaljne obavijesti, program i prijavnicu možete pronaći ovdje.

Povratak