Novosti i edukacije

Objavljeni rezultati godišnje ankete o zadovoljstvu korisnika uslugama HALMED-a

26.01.2015.

Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) objavila je na svojim internetskim stranicama rezultate godišnje ankete o zadovoljstvu korisnika svojim uslugama. HALMED jednom godišnje provodi navedeno ispitivanje s ciljem kontinuiranog unapređenja usluga te praćenja potreba korisnika svojih usluga. U ispitivanju provedenom u listopadu 2014. godine većina sudionika ankete ocijenila je HALMED visokim ocjenama (izvrsno i vrlo dobro).

Na temelju pitanja otvorenog tipa kojima su od korisnika zatraženi prijedlozi za poboljšanje postojećih usluga HALMED-a, prijedloge dodatnih usluga te mišljenja, preporuke i komentare, zaprimljen je velik broj pohvala, ali i konstruktivnih prijedloga. Nastavno na zaprimljene prijedloge, u rubrici Zadovoljstvo korisnika uslugama HALMED-a predstavljeno je što je HALMED do sada poduzeo u svrhu daljnjeg poboljšanja svoje organizacije i radnih procesa.

Rubrici Zadovoljstvo korisnika uslugama HALMED-a moguće je pristupiti putem naslovnice internetske stranice HALMED-a, odnosno putem ove poveznice.

Zahvaljujemo svim ispitanicima na sudjelovanju u do sada provedenim anketama, kao i na konstruktivnim prijedlozima, komentarima i pohvalama. Korisnici naših usluga koji žele sudjelovati u ovogodišnjoj anketi o zadovoljstvu korisnika mogu se prijaviti slanjem e-poruke na halmed@halmed.hr s naznakom "Zadovoljstvo korisnika uslugama HALMED-a". Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem kontakt obrasca u dijelu Pišite nam.

Povratak