Novosti i edukacije

EudraVigilance radionica – Novi EudraVigilance sustav i prijavljivanje Sigurnosnih izvješća o pojedinačnom slučaju (ICSR) u elektroničkom obliku u ISO/ICH E2B(R3) formatu

U Zagrebu će se, od 9. do 11. listopada 2017. godine, održati EudraVigilance radionica o novom sustavu EudraVigilance i prijavljivanju Sigurnosnih izvješća o pojedinačnom slučaju (ICSR) u elektroničkom obliku u novom ISO/ICH E2B(R3) formatu, u organizaciji udruge Drug Information Association (DIA) i Europske agencije za lijekove (EMA). Radionica će se održati u prostorijama Algebra centra Zagreb, na adresi Ilica 242 (ulaz iz Domobranske ulice).

Radionica je namijenjena novim, kao i postojećim korisnicima sustava EudraVigilance. U praktičnom dijelu polaznici će se upoznati s mogućnostima nove internetske aplikacije sustava EudraVigilance (EVWEB), uključujući i primjere kako kreirati, poslati i pristupiti Sigurnosnim izvješćima o pojedinačnom slučaju (ICSR-ovima) u novom ISO/ICH E2B(R3) formatu. Na kraju radionice održat će se provjera stečenih znanja.

Detaljne obavijesti, program i prijavnicu možete pronaći ovdje.

Povratak