O HALMED-u

Rezultati natječaja

Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je dana 25. siječnja 2017. godine u "Narodnim novinama", br. 7/2017, te na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto višeg stručnog savjetnika-specijalista I za ocjenu nekliničke i kliničke dokumentacije lijeka u Odsjeku za ocjenu sigurnosti i djelotvornosti lijekova u Odjelu za odobravanje lijekova.
Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata je za navedeno radno mjesto odabrana kandidatkinja Danica Juričić Nahal, dr. med. spec.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je dana 11. siječnja 2017. godine u "Narodnim novinama", broj 3/17. i na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto stručnog suradnika za informatičke poslove u Odsjeku za informatičke poslove u Odjelu za pravne, ekonomske, informacijske i opće poslove. Dana 3. ožujka 2017. godine donesena je odluka da će se temeljem navedenog natječaja, a u skladu s novonastalim potrebama predmetnog Odsjeka, umjesto jednog odabrati tri izvršitelja.
Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata odabrani su sljedeći kandidati: Sanja Grčić Plečko, mag. ing. el., Marijo Zubec, mag. ing. traff. i Marin Vitaljić, struč. spec. ing. techn. inf.