Novosti i edukacije

Radionica o regulativi lijekova

18.12.2014.

U organizaciji Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED), u Zagrebu će se dana 6. veljače 2015. godine od 9 do 16 sati održati jednodnevna radionica pod nazivom "Radionica o regulativi lijekova" namijenjena nositeljima odobrenja. Riječ je o još jednoj u nizu identičnih radionica koje su se provodile u 2013. godini stoga ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji još nisu prisustvovali navedenim radionicama, kao i one koji žele dodatno utvrditi svoje znanje iz ovog područja da se prijave. Radionica će se održati u prostorijama HALMED-a, na adresi Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9 (poslovna zgrada Sky Office), 1. kat, 10 000 Zagreb.

Osnovne teme

  • Postupci davanja odobrenja
  • Obnove i izmjene odobrenja za stavljanje lijeka u promet u Republici Hrvatskoj

Prijava za sudjelovanje

Molimo Vas da ispunjeni obrazac prijave za sudjelovanje najkasnije do 30. siječnja 2015. godine dostavite elektroničkom poštom gospođi Marijani Tomac na adresu marijana.tomac@halmed.hr ili telefaksom na broj 01/4884 119, s naznakom da je za gospođu Marijanu Tomac.

Obrazac prijave

Obrazac prijave dostupan je ovdje: .doc; .pdf
Broj mjesta na tečaju je ograničen (25) stoga molimo što raniju prijavu.

Kotizacija

Kotizacija za sudjelovanje na radionici iznosi 1600,00 kn + PDV = 2000,00 kn, a uključuje pisane materijale, ručak, stanku za kavu i potvrdnicu o sudjelovanju.

Uplata kotizacije

Nakon prijave, uplata kotizacije obavit će se isključivo putem predračuna koji će sudioniku biti dostavljen poštom/telefaksom na kontakte naznačene u prijavi (u prijavnici je potrebno naznačiti način na koji želite primiti predračun za plaćanje kotizacije).

Kopiju uplatnice potrebno je dostaviti gospođi Marijani Tomac na adresu marijana.tomac@halmed.hr ili telefaksom na broj 01/4884 119, s naznakom da je za gospođu Marijanu Tomac, najkasnije do 5. veljače 2015. godine.

Otkazni rok

U slučaju nemogućnosti dolaska, prijavljeni sudionik treba obavijestiti gospođu Marijanu Tomac na broj 01/4884 303 najkasnije do 30. siječnja 2015. godine.

Odustajanje od sudjelovanja

U slučaju odustajanja ili nedolaska na radionicu, primijenit će se sljedeća ljestvica obračuna troškova storniranja:

  • Do 30. siječnja 2015. godine kotizacija se u potpunosti vraća
  • Od 31. siječnja do 6. veljače 2015. godine, odnosno u slučaju nedolaska na radionicu, organizator zadržava 100 posto kotizacije.

U slučaju da prijavljeni sudionik nije u mogućnosti prisustvovati radionici, moguće je osigurati zamjenu iz iste tvrtke, o čemu je potrebno pravovremeno obavijestiti gospođu Marijanu Tomac.

Na vrh stranicePovratak