Pravne napomene

Pravne napomene

Korištenjem internetskih stranica Agencije za lijekove i medicinske proizvode (u daljnjem tekstu Agencija) u potpunosti prihvaćate sljedeće uvjete korištenja i njihove pravne učinke.

Podaci i informacije objavljene na ovim internetskim stranicama ne smiju se kopirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Agencije. Podaci i informacije objavljene na ovim internetskim stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Agencija ulaže maksimalan napor kako bi se na ovim internetskim stranicama našli točni i aktualni podaci u trenutku njihovog unošenja, ali ne može biti odgovorna za njihovu točnost i potpunost.

Svi podaci i informacije objavljeni na internetskim stranicama Agencije isključivo su informativnog karaktera i ne mogu se koristiti kao službeni podatak u bilo koju svrhu.

Svi korisnici koji pristupaju internetskim stranicama koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. Agencija neće biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje su nastale kao rezultat korištenja ovih stranica.

Informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima dostupne pacijentima isti ne bi smjeli koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje određenog zdravstvenog stanja ili bolesti bez prethodne konzultacije sa zdravstvenim djelatnikom.

Agencija zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave ažurirati ili izmijeniti podatke na ovim internetskim stranicama.

Internetske stranice Agencije sadrže informacije trećih strana i linkove na druge internetske stranice nad kojima Agencija nema kontrolu i nije odgovorna za točnost informacija koje su objavljene na istim.

Agencija se u potpunosti obvezuje poštivati privatnost posjetitelja ovih internetskih stranica te će prikupljati samo one osobne podatke naših korisnika koji nam se dobrovoljno dostave. Te podatke ćemo koristiti kako bismo udovoljili vašim zahtjevima za informacijama i kako bismo bolje razumjeli vaše potrebe te unaprijedili naše usluge.

Navedene podatke nećemo ustupati trećim osobama bez prethodnog pristanka korisnika.

Žurno OBAVJEŠĆIVANJE

Pisarnica

Važne informacije

Ksaverska cesta 4, Zagreb
Rad sa strankama: 8.00 do 15.30

Molimo da se za zaprimanje više predmeta najavite na 01/4884 162, 01/4884 165, 01/4884 106

E-mail:

Anketa

Pitanje? - min txt 2 reda, ako ide u jedan odgovori su na istoj poziciji!

Rezultati Arhiva