Novosti i edukacije

Radionica "Regulatorni okvir u prometu lijekovima"

08.04.2016.

U organizaciji Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED), u Zagrebu će se dana 5. svibnja 2016. godine održati radionica pod nazivom "Regulatorni okvir u prometu lijekovima. Radionica se nastavlja na niz edukacija koje su se provodile tijekom prethodne dvije godine te će obuhvatiti teme za koje je ranije iskazan najveći interes. Stoga ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje. Radionica će se održati u prostorijama HALMED-a, na adresi Ksaverska cesta 4, Zagreb.

Na radionici će biti obrađene teme iz sljedećih područja:

  1. Neispravnosti u kakvoći lijeka
  2. Sigurnosne oznake na lijekovima
  3. Stavljanje u promet lijeka koji nema odobrenje za stavljanje u promet u RH
  4. Stavljanje u promet lijeka uz izuzeće od obveze označivanja i upute o lijeku na hrvatskom jeziku
  5. Praćenje potrošnje lijekova
  6. Primjena odredbe "sunset clause"

Prijava za sudjelovanje

Molimo Vas da ispunjeni obrazac prijave za sudjelovanje dostavite elektroničkom poštom gospođi Ana Mariji Jakelić na adresu anamarija.jakelic@halmed.hr ili telefaksom na broj 01/4884 110, s naznakom da je za gospođu Ana Mariju Jakelić.

Obrazac prijave

Obrazac prijave dostupan je ovdje: .doc; .pdf
Broj mjesta na radionici je ograničen (15) stoga molimo što raniju prijavu.

Kotizacija

Kotizacija za sudjelovanje na radionici iznosi 1000,00 kn + PDV = 1250,00 kn

Uplata kotizacije

Nakon prijave, uplata kotizacije obavit će se isključivo putem predračuna koji će sudioniku biti dostavljen poštom/telefaksom na kontakte naznačene u prijavi (u prijavnici je potrebno naznačiti način na koji želite primiti predračun za plaćanje kotizacije).

Kopiju uplatnice potrebno je dostaviti elektroničkom poštom na adresu anamarija.jakelic@halmed.hr ili telefaksom na broj 01/4884 110, s naznakom, za gospođu Ana Mariju Jakelić.

Odustajanje od sudjelovanja

U slučaju nemogućnosti dolaska, prijavljeni sudionik treba obavijestiti gospođu Ana Mariji Jakelić na broj 01/4884 107.
U slučaju da prijavljeni sudionik nije u mogućnosti prisustvovati radionici, moguće je osigurati zamjenu iz iste tvrtke, o čemu je potrebno pravovremeno dostaviti obavijest gospođi Ana Mariji Jakelić.

Povratak