Novosti i edukacije

Konferencija Centra za planiranje zanimanja u biomedicini i zdravstvu – „Dani zdravstvenih karijera u Republici Hrvatskoj“

27.04.2018.

U Školi narodnog zdravlja Andrija Štampar u Zagrebu 11. i 12. svibnja 2018. godine održat će se konferencija "Dani zdravstvenih karijera u Republici Hrvatskoj”. Organizator konferencije je Centar za planiranje zanimanja u biomedicini i zdravstvu Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. U sklopu konferencije predstavnik HALMED-a održat će predavanje o ulozi liječnika u odobravanju i praćenju sigurnosti primjene lijekova.

Konferencijom će kroz izložbeni dio i predavanja biti obuhvaćene brojne teme vezane uz tržište rada za zdravstvene radnike, kao što su mogućnosti razvijanja akademske karijere, osnove pisanja znanstvenih radova, provedba pripravničkog staža te specijalističkog usavršavanja, profesionalno usmjeravanje na razini izbora specijalizacije, predstavljanje specijalističkih programa, poticajne mjere za ostanak i rad u Hrvatskoj, iskustva zdravstvenih radnika koji rade izvan Hrvatske te perspektive, procjene i planovi vezani uz budućnost hrvatskog zdravstva. Također, programom su predviđene i različite stručne radionice te okrugli stolovi vezani uz izazove i perspektive hrvatskog zdravstvenog sustava.

Više informacija o konferenciji "Dani zdravstvenih karijera u Republici Hrvatskoj” dostupno je ovdje.

Povratak