Novosti i edukacije

Obavijest o radu pisarnice HALMED-a

23.03.2020.

Nastavno na Obavijest o obustavi rada za stranke 23. ožujka 2020. godine, ovim putem obavještavamo vas da je pisarnica HALMED-a od dana 24. ožujka 2020. godine, ponovno otvorena za rad sa strankama.

Rad pisarnice nastavlja se odvijati u skladu s mjerama koje su na snazi zbog trenutačne epidemiološke situacije te u svrhu sprječavanja širenja bolesti COVID-19, o kojima je HALMED izvijestio dana 18. ožujka 2020. godine.

U skladu s navedenim, pisarnica HALMED-a će do daljnjega biti otvorena za primanje stranaka svakim radnim danom od 11.00 do 14.00 sati.

Molimo sve korisnike usluga HALMED-a da u sljedećem razdoblju u što je moguće većoj mjeri dokumentaciju dostavljaju putem elektroničke pošte na adresu pisarnica@halmed.hr.

HALMED je korisnik Fininog e-Računa, stoga pozivamo sve korisnike naših usluga koji su u mogućnosti primati e-Račun da daju suglasnost i dostave svoje podatke o posredniku i ID pretincu za primanje e-Računa na racunovodstvo@halmed.hr.

U slučaju potrebe za osobnim dolaskom u pisarnicu HALMED-a zbog dostave ili preuzimanja dokumentacije, pošte i robe, svi posjetitelji obvezni su strogo se pridržavati sljedećih preventivnih mjera vezanih uz ograničeno kretanje u prostoru HALMED-a te korištenje zaštitne opreme:

  • Dozvoljeno je isključivo kratkotrajno zadržavanje u prostorima HALMED-a te kontakt sa zaposlenicima mora biti sveden na najmanju moguću mjeru
  • Ulazak u pisarnicu dozvoljen je uz korištenje zaštitne maske i, kad god je to moguće, jednokratnih rukavica te je navedenu zaštitnu opremu potrebno koristiti za čitavo vrijeme boravka u prostorima HALMED-a
  • Svi posjetitelji pisarnice dužni su prije dostave ili preuzimanja dokumentacije, pošte i robe izvršiti dezinfekciju ruku ili staviti jednokratne rukavice
  • U slučaju da posjetitelji pisarnice nemaju dezinficijens, ruke će dezinficirati na ulazu u HALMED, prema uputama zaposlenika zaštitarske službe.

Molimo sve posjetitelje pisarnice HALMED-a da se pridržavaju navedenih preventivnih mjera u svrhu zaštite sigurnosti i zdravlja posjetitelja i zaposlenika HALMED-a.

Povratak