Novosti i edukacije

Otvorene prijave za sudjelovanje na konferenciji "20 godina HALMED-a: zajedno u izazovima, zajedno u rješenjima"

20.09.2023.

Danas započinju prijave za sudjelovanje na dvodnevnoj konferenciji "20 godina HALMED-a: zajedno u izazovima, zajedno u rješenjima", koja će se u organizaciji Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) održati 23. i 24. studenog 2023. godine u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel u Dubrovniku. HALMED konferencijom obilježava 20. godišnjicu osnutka te 10 godina sudjelovanja u europskim regulatornim postupcima.

Konferencija je namijenjena nositeljima odobrenja za stavljanje lijeka u promet u Republici Hrvatskoj (osobito zaposlenima u regulatornim poslovima i farmakovigilanciji), nositeljima dozvola za medicinske proizvode, zdravstvenim radnicima, odgovornim osobama za farmakovigilanciju te predstavnicima udruga pacijenata, stručnih društava i regulatornih tijela za lijekove i medicinske proizvode.

Radni jezik konferencije je hrvatski, uz iznimku dijela predavanja u sesiji "U središtu EU regulatornog kruga", koja će na engleskom jeziku održati stručnjaci iz drugih država članica EU-a.

Simultani prijevod svečanog otvaranja i predavanja prvog dana konferencije do ručka bit će osiguran s hrvatskog na engleski jezik za goste s drugih govornih područja. U slučaju potrebe, molimo Vas da nas prilikom dostave obrasca prijave obavijestite o broju sudionika kojima je potrebno osigurati prijevod.

Organizator će zatražiti da se prisustvovanje skupu vrednuje prema pravilnicima Hrvatske liječničke komore, Hrvatske ljekarničke komore i Hrvatske komore medicinskih biokemičara.

Preliminarni program konferencije dostupan je ovdje.

Prijava za sudjelovanje

Molimo Vas da ispunjenu prijavnicu za sudjelovanje na skupu dostavite elektroničkom poštom na adresu konferencija@halmed.hr najkasnije do 5. studenog 2023. godine.

Obrazac prijave (.docx); (.pdf)

Broj mjesta na skupu je ograničen, stoga molimo što raniju prijavu.

Kotizacija za sudjelovanje na dvodnevnoj konferenciji

  • Zdravstveni radnici, sveučilišni djelatnici i studenti: 212,36 EUR + PDV = 265,45 EUR (2.000 kn)
  • Regulatorna tijela: 252,18 EUR + PDV = 315,23 EUR (2.375 kn)
  • Nositelji odobrenja i ostali: 424,72 EUR + PDV = 530,90 EUR (4.000 kn)

Kotizacija uključuje radne ručkove, stanke za kavu, svečanu večeru 23. studenog 2023. godine i potvrdnicu o sudjelovanju.

Kotizacija ne uključuje troškove smještaja. Rezervaciju smještaja po posebnim uvjetima za sudionike konferencije moguće je provesti putem internetske stranice hotela. Pod opcijom Izmijeni - datum potrebno je definirati broj osoba te datum odlaska i dolaska. U slučaju potrebe za predračunom te za sva dodatna pitanja, ljubazno Vas upućujemo da se obratite na e-adresu meetings.dubrovnik@valamar.com.

Uplata kotizacije

Nakon prijave, uplata kotizacije obavit će se isključivo putem ponude koja će sudioniku biti dostavljena na kontakte naznačene u prijavi (u prijavnici je potrebno naznačiti način na koji želite primiti ponudu za plaćanje kotizacije).

Molimo Vas da kopiju uplatnice dostavite na e-adresu konferencija@halmed.hr.

Otkazni rok

U slučaju nemogućnosti dolaska, prijavljeni sudionik treba obavijestiti HALMED najkasnije do 10. studenog 2023. godine.

Odustajanje od sudjelovanja

U slučaju odustajanja ili nedolaska na skup, primijenit će se sljedeća ljestvica obračuna troškova storniranja:

  • do 10. studenog 2023. godine kotizacija se u potpunosti vraća
  • od 11. do 22. studenog 2023. godine organizator zadržava 30 posto kotizacije
  • od 23. studenog 2023. godine, odnosno u slučaju nedolaska na skup, organizator zadržava 100 posto kotizacije.

Bodovanje skupa

Sudjelovanje na konferenciji vrednovat će se sukladno pravilnicima Hrvatske liječničke komore (HLK), Hrvatske ljekarničke komore (HLJK) i Hrvatske komore medicinskih biokemičara (HKMB).

Molimo članove Hrvatske ljekarničke komore da prilikom ispunjavanja obrasca za prijavu sudjelovanja na konferenciji navedu svoj članski broj iskaznice HLJK-a te osnivača odnosno vlasnika tvrtke ili ustanove u kojoj su zaposleni, s obzirom na to da su ovi podaci nužni za prijavu aktivnih i pasivnih sudionika skupa za bodovanje HLJK-a.

Hrvatska liječnička komora (HLK) vrednovala je sudjelovanje na skupu s 8 bodova, a održavanje predavanja na skupu s 10 bodova, dok je Hrvatska komora medicinskih biokemičara (HKMB) vrednovala sudjelovanje na skupu s 2 boda, a održavanje predavanja sa 6 bodova.

Završne napomene

Organizatori ne preuzimaju odgovornost za slučaj pretrpljenih ozljeda, gubitaka ili moguće štete za sudionike.

Organizatori zadržavaju pravo izmjene programa. Hvala na razumijevanju.

Na vrh stranicePovratak