Novosti i edukacije

Nastavna sigurnosna obavijest o dostupnosti nove verzije softvera za respiratore Trilogy Evo, Trilogy Evo O2 i Trilogy EV300 i dodanim novim informacijama u uputama za korištenje

03.09.2024.

Nastavno na prethodne sigurnosne obavijesti iz svibnja 2023. godine i ožujka 2024. godine o problemu s oglašavanjem alarma prazne baterije te mogućem nakupljanju otpada iz okruženja na senzoru unutarnjeg protoka, Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je od tvrtke Eksa grupa zaprimila obavijest o dostupnosti nove verzije softvera 1.06.10.00 i ažuriranju uputa za korištenje za respiratore Trilogy Evo, Trilogy Evo O2 i Trilogy EV300.

Ažuriranje na najnoviju verziju softvera 1.06.10.00 je potrebno izvršiti za sve respiratore Trilogy Evo, Trilogy Evo O2 i Trilogy EV300. Navedenom nadogradnjom softvera i dodavanjem informacija u uputama za korištenje riješit će se sigurnosni problemi iz prethodno objavljenih obavijesti te ostali ispravci prethodnih verzija softvera. Nova verzija softvera će također ispraviti probleme koji nisu povezani sa sigurnošću te nisu prethodno objavljeni na tržištu.

Detaljnije informacije o problemima koji se ispravljaju (Dodatak A, B i C) i upute za preuzimanje nove verzije softvera (Dodatak D i E) nalaze se u zasebnoj obavijesti proizvođača.

Povratak