Novosti i edukacije

Radionica o regulatornom praćenju lijeka

Dvorac Gjalski, 23. travnja 2009. godine

Agencija za lijekove i medicinske proizvode organizira Radionicu o regulatornom praćenju lijeka koja je namijenjena prvenstveno predstavnicima nositelja odobrenja za stavljanje gotovog lijeka u promet u Republici Hrvatskoj uključenim u regulatorne i medicinske poslove, ali i svima onima zainteresiranima za postupak stavljanja lijekova u promet.

Radionicu će voditi stručnjaci Agencije te će ista obuhvatiti sljedeće teme:

1. Uvod u regulatorni ciklus lijeka; Zakon o lijekovima
2. Europski postupci; retro-CADREAC
3. Ocjena kakvoće lijeka u obnovi i farmaceutske izmjene
4. Ocjena nekliničke dokumentacije
5. Kliničke i sigurnosne izmjene
6. Najčešća pitanja s Povjerenstva za lijekove
7. Vježba

Termin radionice: 23. travnja 2009. godine

Mjesto održavanja:
Radionica se održava u dvorcu Gjalski, Gredice Zabočke 7, Zabok, s početkom u 10 sati (trajanje oko 4 sata). Broj polaznika ograničen je na 20.

Kotizacija
Kotizacija za radionicu iznosi 800 kn + PDV (ukupno 976 kn), a uključuje pisani materijal, stanku za kavu i diplomu o sudjelovanju.

Kotizacija se uplaćuje po prijavi virmanski na žiro račun Agencije za lijekove i medicinske proizvode (ALMP) broj: 2340009-1110133093, u pozivu na broj odobrenja upisati porezni broj tvrtke ili JMBG, u rubriku opisa plaćanja: ime i prezime sudionika - »Radionica o regulativi lijeka«.
Kopiju uplate treba poslati u Agenciju najkasnije 2 dana prije održavanja radionice. Ukoliko plaćate unutar dva dana prije održavanja radionice obavezno je predočiti original uplatnice prilikom dolaska na radionicu.

Otkazni rok
U slučaju nemogućnosti dolaska prijavljeni sudionik treba obavijestiti Agenciju (gospođu Anamariju Čukman), najkasnije dva dana prije održavanja radionice.

Za prijavu molimo kontaktirati:
Gospođu Anamariju Čukman
e-mail: anamarija.cukman@almp.hr
Fax: 01 4884 110

Povratak