Novosti i edukacije

Radionica: "ICH Endorsed Pharmacovigilance"

Zagreb, 28. i 29. studenog 2013. godine

U Zagrebu će se, 28. i 29. studenog 2013. godine, održati radionica o ICH standardima za farmakovigilanciju (E2) pod nazivom "ICH Endorsed Pharmacovigilance", koju organiziraju Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) i Udruga Drug Information Association (DIA).

Radionica će obuhvatiti teme vezane uz farmakovigilancijske standarde koji se primjenjuju prije i poslije davanja odobrenja za stavljanje u promet lijeka te implementaciju ICH smjernica u međunarodnom okruženju. Radionica uključuje studije slučaja i primjere iz prakse.

Detaljne informacije i prijavnicu možete pronaći ovdje, a program radionice dostupan je ovdje.

International Conference on Harmonisation of Technical Requirements for Registration of Pharmaceuticals for Human Use, skraćeno International Conference on Harmonisation (ICH) je projekt koji usklađuje regulatorna tijela Europe, Japana i Sjedinjenih Američkih Država (SAD) te predstavnike proizvođača lijekova u tumačenju i provedbi tehničkih smjernica i zahtjeva za stavljanje u promet lijekova u smislu smanjivanja ili uklanjanja potrebe za ponavljanjem testiranja provedenih tijekom istraživanja i razvoja novog lijeka.

Povratak