Novosti i edukacije

Radionica o postupku davanja odobrenja za stavljanje u promet biljnih lijekova

Zagreb, 6. prosinca 2013. godine

U organizaciji Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED), u Zagrebu će se održati poludnevna radionica pod nazivom "Radionica o postupku davanja odobrenja za stavljanje u promet biljnih lijekova", namijenjena nositeljima odobrenja. Radionica će se održati u petak 6. prosinca 2013. godine, u trajanju od 9 do 13 sati, u prostorijama HALMED-a, na adresi Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9 (poslovna zgrada Sky Office), 1. kat, 10 000 Zagreb.

Osnovne teme
• Regulatorni okvir odobravanja biljnih lijekova
• Kakvoća biljnih lijekova
• Sigurnost i djelotvornost biljnih lijekova

Prijava za sudjelovanje
Molimo Vas da ispunjeni obrazac prijave za sudjelovanje najkasnije do 29. studenog 2013. godine dostavite elektroničkom poštom gospođi Marijani Tomac na adresu marijana.tomac@halmed.hr ili telefaksom na broj 01/4884 119, s naznakom da je za gospođu Marijanu Tomac.

Obrazac prijave
Obrazac prijave dostupan je ovdje: .doc; .pdf
Broj mjesta na radionici je ograničen (25) stoga molimo što raniju prijavu.

Kotizacija
Kotizacija za sudjelovanje na radionici iznosi 1000,00 kn + PDV = 1250,00 kn, a uključuje pisane materijale, stanku za kavu i potvrdnicu o sudjelovanju.

Uplata kotizacije
Nakon prijave, uplata kotizacije obavit će se isključivo putem predračuna koji će sudioniku biti dostavljen poštom/telefaksom na kontakte naznačene u prijavi (u prijavnici je potrebno naznačiti način na koji želite primiti predračun za plaćanje kotizacije).
Kopiju uplatnice potrebno je dostaviti gospođi Marijani Tomac na adresu marijana.tomac@halmed.hr ili telefaksom na broj 01/4884 119, s naznakom da je za gospođu Tomac, najkasnije do 5. prosinca 2013. godine.

Otkazni rok
U slučaju nemogućnosti dolaska, prijavljeni sudionik treba obavijestiti gospođu Marijanu Tomac na broj 01/4884 303 najkasnije do 29. studenog 2013. godine.

Odustajanje od sudjelovanja
U slučaju odustajanja ili nedolaska na radionicu, primijenit će se sljedeća ljestvica obračuna troškova storniranja:
• Do 29. studenog 2013. godine kotizacija se u potpunosti vraća
• Od 30. studenog do 6. prosinca 2013. godine, odnosno u slučaju nedolaska na radionicu, organizator zadržava 100 posto kotizacije.

U slučaju da prijavljeni sudionik nije u mogućnosti prisustvovati radionici, moguće je osigurati zamjenu iz iste tvrtke, o čemu je potrebno pravovremeno obavijestiti gospođu Marijanu Tomac.

Na vrh stranicePovratak