Novosti i edukacije

EudraVigilance radionica - Prijavljivanje Sigurnosnih izvješća o pojedinačnom slučaju (ICSR) u elektroničkom obliku na području Europskog ekonomskog prostora

17.-19. rujna 2014. godine

U Zagrebu će se, od 17. do 19. rujna 2014. godine, održati EudraVigilance radionica o prijavljivanju Sigurnosnih izvješća o pojedinačnom slučaju (ICSR) u elektroničkom obliku na području Europskog ekonomskog prostora pod nazivom "Electronic Reporting of ICSRs in the EEA", u organizaciji udruge Drug Information Association (DIA) i Europske agencije za lijekove (EMA). Radionica će se održati u prostorijama HALMED-a, na adresi Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9 (poslovna zgrada Sky Office).

Radionica je namijenjena korisnicima sustava EudraVigilance i svima zainteresiranima za njegovo korištenje. Na radionicu se može prijaviti jedan ili više predstavnika iste tvrtke koji će nakon završenog tečaja biti kvalificirani za internu edukaciju ostalih djelatnika unutar tvrtke. Na kraju radionice održat će se provjera stečenih znanja. Uspješnim sudionicima bit će dodijeljena potvrda o završenom tečaju te će im biti omogućeno prijavljivati ICSR-e EMA-i i/ili nadležnim nacionalnim tijelima putem sustava EudraVigilance.

Ova radionica je jedini program osposobljavanja koji priznaje Europska agencija za lijekove. HALMED je sustav EudraVigilance implementirao u ožujku 2010. godine.

Detaljne obavijesti, program i prijavnicu možete pronaći ovdje.

Povratak