Novosti i edukacije

Radionica za nositelje odobrenja: odabrane teme iz regulative lijekova [popunjeno]

Ovim putem obavještavamo zainteresirane da su mjesta za sudjelovanje na radionici popunjena te HALMED više ne zaprima prijave. O dodatnom terminu održavanja radionice izvijestit ćemo putem internetskih stranica. Zahvaljujemo na razumijevanju.


U organizaciji Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED), u Zagrebu će se održavati jednodnevne radionice pod nazivom "Radionica za nositelje odobrenja: odabrane teme iz regulative lijekova". Navedene radionice održavat će se u prostorijama HALMED-a, na adresi Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9 (poslovna zgrada Sky Office), 1. kat, 10 000 Zagreb. Prva radionica bit će održana u četvrtak, 25. svibnja 2023. godine, od 9 do 16 sati. Registracija započinje u 8.30 sati.

Program radionice dostupan je ovdje.

Prijava za sudjelovanje

Molimo Vas da ispunjeni obrazac prijave dostavite elektroničkom poštom gospođi Ivani Šabarić na adresu ivana.sabaric@halmed.hr najkasnije do 15. svibnja 2023. godine.

Obrazac prijave

Obrazac prijave dostupan je ovdje: .doc; .pdf
Broj mjesta na tečaju je ograničen (20), stoga molimo što raniju prijavu.

Kotizacija

Kotizacija za sudjelovanje na radionici iznosi 212,36 EUR + PDV = 265,45 EUR (1.600,00 HRK + PDV = 2.000,00 HRK), a uključuje materijale, stanku uz kavu, stanku uz osvježenje i potvrdnicu o sudjelovanju.

Uplata kotizacije

Nakon prijave, uplata kotizacije obavit će se isključivo putem predračuna koji će sudioniku biti dostavljen na kontakte naznačene u prijavi (u prijavnici je potrebno naznačiti način na koji želite primiti predračun za plaćanje kotizacije).

Uplata kotizacije mora biti primljena najkasnije do 21. svibnja 2023. godine. Molimo Vas da potvrdu uplate dostavite gospođi Ivani Šabarić na e-adresu ivana.sabaric@halmed.hr.

Otkazni rok

U slučaju nemogućnosti dolaska, prijavljeni sudionik treba obavijestiti gospođu Ivanu Šabarić elektroničkom poštom na adresu ivana.sabaric@halmed.hr najkasnije do 21. svibnja 2023. godine.

Odustajanje od sudjelovanja

U slučaju odustajanja ili nedolaska na radionicu, primijenit će se sljedeća ljestvica obračuna troškova storniranja:

  • do 21. svibnja 2023. godine kotizacija se u potpunosti vraća
  • od 22. do 24. svibnja 2023. godine organizator zadržava 30 posto kotizacije
  • 25. svibnja 2023. godine, odnosno u slučaju nedolaska na radionicu, organizator zadržava 100 posto kotizacije.

U slučaju da prijavljeni sudionik nije u mogućnosti prisustvovati radionici, moguće je osigurati zamjenu iz iste tvrtke, o čemu je potrebno pravovremeno obavijestiti gospođu Ivanu Šabarić.

Na vrh stranicePovratak