Promet, proizvodnja i inspekcija

Radionica: "Regulatorni okvir u prometu lijekovima"

27.02.2014.

U organizaciji Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) u Zagrebu će se, pod nazivom "Regulatorni okvir u prometu lijekovima", održavati radionice namijenjene nositeljima dozvole za promet lijekovima na veliko. Radionice će se održavati u prostorijama HALMED-a, na adresi Ksaverska cesta 4. Točni datumi održavanja radionica bit će objavljeni naknadno, ovisno o broju prijavljenih polaznika. Radionice će se održavati do 9. lipnja 2014. godine.

Teme:

  1. Uvod - Pregled izmjena u zakonodavstu po ulasku Republike Hrvatske u Europsku uniju
  2. Pravila dobre prakse u prometu lijekova
  3. Davanje dozvole za promet lijeka na veliko, dozvole za posredovanje lijekovima te potvrde o dobroj praksi u prometu lijekovima na veliko; evidencija fizičkih i pravnih osoba sa sjedištem izvan Republike Hrvatske u drugoj zemlji članici Europske unije koji obavljaju djelatnosti prometa na veliko ili posredovanja lijekovima na području Republike Hrvatske
  4. Osiguranje opskrbe hrvatskog tržišta lijekovima - regulatorni alati
  5. Paralelni uvoz i paralelni promet
  6. "GMP meets GDP" - Izazovi usklađivanja s novim zahtjevima dobre prakse u prometu na veliko lijekovima i usporedba s dobrom proizvođačkom praksom
  7. Krivotvoreni lijekovi

Prijava za sudjelovanje

Molimo Vas da ispunjeni obrazac prijave za sudjelovanje dostavite elektroničkom poštom gospođi Ana Mariji Jakelić na adresu anamarija.jakelic@halmed.hr ili telefaksom na broj 01/4884 110, s naznakom da je za gospođu Ana Mariju Jakelić.

Obrazac prijave

Obrazac prijave dostupan je ovdje: .doc; .pdf
Broj mjesta na radionici je ograničen (15) stoga molimo što raniju prijavu.

Kotizacija

Kotizacija za sudjelovanje na radionici iznosi 1000,00 kn + PDV = 1250,00 kn, a uključuje pisane materijale, stanku za kavu i potvrdnicu o sudjelovanju.

Uplata kotizacije

Nakon prijave, uplata kotizacije obavit će se isključivo putem predračuna koji će sudioniku biti dostavljen poštom/telefaksom na kontakte naznačene u prijavi (u prijavnici je potrebno naznačiti način na koji želite primiti predračun za plaćanje kotizacije).

Kopiju uplatnice potrebno je dostaviti gospođi Ana Mariji Jakelić elektroničkom poštom na adresu anamarija.jakelic@halmed.hr ili telefaksom na broj 01/4884 110, s naznakom da je za gospođu Ana Mariju Jakelić

Odustajanje od sudjelovanja

U slučaju nemogućnosti dolaska, prijavljeni sudionik treba obavijestiti gospođu Ana Mariji Jakelić na 01/4884 107.
U slučaju da prijavljeni sudionik nije u mogućnosti prisustvovati radionici, moguće je osigurati zamjenu iz iste tvrtke, o čemu je potrebno pravovremeno obavijestiti gospođu Ana Mariju Jakelić.

Na vrh stranicePovratak